2013 - Archieve

Under the hood articles from the past.

Bloggerlardan Yılbaşı Alışveriş Rehberi

Yeni yıl heyecanının hepimizi iyiden iyiye sardığı bugünlerde, bir yandan yılbaşı akşamı için planlar yaparken bir yandan da “ne hediye alacağım?” endişesi içerisine giriyoruz. Yılbaşına kısa bir zaman kala alışveriş merkezlerinde telaşla gezmek yerine sizin için hazırladığımız alternatif hediye ve kampanya önerilerine mutlaka göz atın derim!

Sizin için ilk seçtiğim hediye alternatifi moda ile teknolojiyi bir araya getiren Samsung Galaxy Gear! Çarpıcı renk seçenekleri, ince ve zarif tasarımı ile giyilebilir teknolojileri günlük yaşama daha da entegre eden Samsung Galaxy Gear alan herkese, 32GB microSD kart hediye ediliyor. 31 Aralık’a kadar geçerli olan kampanya ile hem yeni yılın en şık hediyesi olmaya aday Galaxy Gear’a, hem de yeni yılda en güzel anılarınızı rahatça saklayabileceğiniz 32GB microSD karta sahip olabilirsiniz.

Yenilikçi ve modaya önem veren kullanıcılara siyah, beyaz, gri, turuncu, sarı ve roze gibi çarpıcı renk seçenekleri sunan Galaxy Gear, 1.9 megapiksel BSI sensörlü kamerası ve 1.63 inç Super AMOLED ekranı ile kullanıcıları cezbediyor.

Telefonunuz cebinizdeyken bile bağlantıda kalmanızı sağlayan Galaxy Gear’da bulunan dahili hoparlör sayesinde telefonsuz konuşma deneyimini sunuyor. Örneğin, bir yandan yılbaşı partiniz için hazırlanırken, diğer taraftan telefon konuşmalarınızı yapabilir, alarmınızı kurabilir, mesaj yazabilir ya da takvim girişlerinizi oluşturabilirsiniz.

Kampanya hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın: http://www.samsung.com/tr/campaigns/galaksidenhediye

Yeni yıl, yeni umutlar, yeni hediyeler… Peki 2014 için dileğiniz hazır mı?

Siz sevdiklerinizi unutmayıp yeni yıl hediyeleri alırken Garanti de sizi unutmamış!
2013 yılını geride bırakırken yeni yıldan yeni dilekler eksik olmuyor. Yeni yıla girerken Garanti Bankası bazılarımızın dileklerini duymuş gibi sosyal medya takipçilerini sevindirecek bir kampanya yapmış!

Yeni yıl hediyeniz Garanti Link’ten!

Yıl boyunca farklı kampanyalarla fırsatlar sunan Garanti Link, 2014’e girerken çuvalını hediyelerle doldurmuş bir Noel Baba gibi bacanızdan inmeye hazırlanıyor. Günde en az 10 kere kontrol ettiğimiz sosyal medya hesaplarımızı Garanti Link ile Link’leyerek 14 şahane hediyeden birini kazanmaya hak kazanıyoruz. Televizyondan tablet bilgisayara, telefondan fotoğraf makinasına kadar birbirinden değerli hediyelerden birine sahip olmak çok da kolay. Benim dileğim yeni yılda sevdiklerimle her anımı ölümsüzleştirebileceğim bir fotoğraf makinası. Sizin dileğiniz ne?

Siz de buradan sosyal medya hesaplarınızı Link’leyin, 14 şahane hediyeden birini kazanma şansı yakalayın!

Şimdiki önerim ise özellikle ev hediyesi almayı düşünenlerin oldukça ilgisini çekecek!

2014'ün en güzel kahvaltıları, en hoş sohbetleri için Vestel’in sunduğu kahvaltı setlerine mutlaka göz atın derim!

Vestel yılbaşına özel hazırladığı kahvaltı setleri ile hediye alışverişini kolaylaştırıyor. Kırmızı, Inox ve Siyah Kahvaltı Setleri hem şıklığı ile göz dolduracak, hem de sevdiklerinizi çok mutlu edecek. “Hediyem yılbaşı ruhuna uygun olsun!” diyenler için kırmızı set ideal bir seçim.

Vestel Inox Su Isıtıcı, Dijital Tost Makinesi, Türk Kahve Makinesi'nden oluşan Inox set de çok şık ve pratik bir alternatif. Bu setin farkı ızgara olarak da kullanılabilen Vestel Dijital Inox Tost Makinesi.

Modern ve şık bir hediye arayanlar içinse önerimiz Siyah Set. Vestel Siyah Su Isıtıcı, Ekmek Kızartma Makinesi ve Filtre Kahve Makinesi içeren bu set farklı tasarımı ile benzersiz bir hediye olmaya aday.

Setler için buradan online sipariş verebilir, ücretsiz kargoyla hemen hediyelerinize kavuşabilirsiniz! Unutmadan, Vestel Kahvaltı Setleri 2014 yeni yıla özel hazırlandı. Yılbaşı’ndan sonra bu şekilde set olarak bu fiyatlarda bulmanız pek mümkün değil.

Özel, başka hiçbir yerde olmayan bir hediye arıyorsanız Vestel'de harika bir öneri daha var: Yılbaşı özel tasarımlı Türk Kahvesi Makinesi yeni yıla özel indirimli sadece 59 TL!

Bir boomads advertorial içeriğidir.


Yılbaşı'nda Yeme-İçme

( Hindi yemeği )
Bu blog'umda sizlere yılbaşında yeme-içme önerimi sizle paylaşacağım.
Bu genel bir düşüncedir ki yılbaşı deyince aklımıca Hindi gelir,dostlar gelir, eğlence gelir. Benim yemek önerim (klasikleşmiş olan) hindi yerine daha dolu ama sağlıklı beslenmek :D ama yine de hindi yemek isteyenler için için tarif :






HİNDİ TARİFİ
10 Kişilik
1 adet 5-5,5kg hindi
1 adet portakal
1 çorba kaşığı biberiye (ince kıyılmış)
1,5 çorba kaşığı kişniş tohumu
1 tatlı kaşığı kimyon tohumu
1 çay kaşığı pul kırmızıbiber
1 çay kaşığı tarçın
1 çorba kaşığı bal
Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda)
100 gr tereyağı (oda sıcaklığında)
5 sap maydanoz (yapraklanmış)
¼ adet orta boy soğan
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet soğan (iri doğranmış)
2 sap kereviz (ince kıyılmış)
1 adet küçük boy elma (küçük küp doğranmış)
100 gr kayısı (kuru, 4’e kesilmiş)
50 gr vişne (şoklu, süzülmüş)
3 çorba kaşığı maydanoz (iri doğranmış)
60 gr fındık ve ceviz (iri dövülmüş)
40 gr badem (soyulmuş, hafif kavrulmuş, iri dövülmüş)
5 dilim tost ekmeği (kenarları alınmış, küçük küp doğranmış)
• Bir adet portakalı kabuğu ile beraber rendeleyin. Biberiyeyi katıp, harmanlayın. Bir çorba kaşığı kişniş tohumu, kimyon tohumu, pul kırmızıbiber, tarçın, bal, tuz ve karabiberi havanda iyice ezin. Biberiyeli portakal, tereyağının yarısı ve ezilmiş baharat karışımını krema kıvamına gelinceya kadar iyice karıştırın.
• Hindiyi, göğüs kısmı yukarıya gelecek şekilde fırın tepsisine yerleştirin. Her tarafına, özellikle göğüs ve but kısımlarına tereyağlı karışımı iyice sürün.
• Maydanoz yaprakları ve ¼ soğanı hindinin göğüs boşluğuna yerleştirin.
• Kalan kişniş tohumunu hafifçe dövün. Kalan tereyağı ve zeytinyağını ısıtın. Soğan ve kerevizleri katıp, karıştırarak orta ateşte 5 dak. soteleyin. Karıştırmaya devam ederek elmayı ekleyin ve 5 dak. daha pişirin. Dövdüğünüz kişniş tohumunu ilave edip, 1–2 dak. daha karıştırarak pişirin. Kalan tüm malzemeleri katın ve iyice harmanlayın.
• Elmalı karışımın yarısını hindinin göğüs boşluğuna çok sıkı olmayacak şekilde doldurun. Hindinin bacaklarını yukarıda çarpraz olacak şekilde sıkıca bağlayın.
• Hindi ile beraber verilen pişirme termometresini, kullanma talimatında olduğu gibi hindinin göğüs etine yerleştirin.
• Pişirme torbasına çok az un koyup, torbanın her tarafını unlayın ve fazla unları silkeleyin. Hindiyi pişirme torbasına yerleştirin. Torbanın ağzını yanmaz tel ile sıkıca bağlayıp, üzerine toplu iğne ile birkaç delik açın.
• Önceden ısıtılmış 190 °C fırında 1 saat 40 dak. pişirdikten sonra pişirme termometresinin hareketini takip edin. Hindiyi fırından çıkardıktan sonra yaklaşık 10–15 dak. dinlendirin.
• Hindinin servis edilmesinden 10 dak. önce kalan elmalı karışımı, bir çorba kaşığı ısıtılmış tereyağında ve orta ateşte karıştırarak, elmalar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 5 dak. pişirin. Hindi ile beraber servis yapın.
[link:http://goo.gl/WVR6rl]

...gelelim benim önerime... Bence bu yılbaşında sebze yemeklerini tercih etmelisiniz :D ee tabi etli olsun, ama sebzesi işin önemli olan kısmı.

Neyse bence menünüzde ;
-Soğan halkası,
-Enginar Mezesi,
-Kaşarlı Mantar,
-Paçanga Böreği,
-Patatesli Toplar,
-Şakşuka,
ve en sevdiğim kısım (tatlı) olarak
-Özel Tasarım Şekerleme Hamurlu Kurabiyeler
olmalı :D

Yılbaşı Hediyen Ayağına Gelsin

YILBAŞI ALIŞVERİŞ KEYFİ

Yeni yıl, yeni umutlar, yeni başlangıçlar. Her sene yeni yılın gelişini büyük bir coşkuyla kutlarız. Hayatımızda çok büyük bir değişiklik olacağından değil belki; ama sevdiklerimizle yeni başlangıçlara adım atmaktan mutluluk duyduğumuz için. Yeni yıl aynı zamanda sevdiklerimizi sevindirmek için de güzel bir bahane. Hediye seçimi bir işkenceye dönmediği sürece! Yoğun tempoda çalışan veya öğrenim gören bizlerin doğru hediyeye ulaşmak için ayıracak günleri yok. Siz de böyle düşünüyorsanız, aşağıda hepsiburada.com’un yılbaşı sayfasından yararlanarak hazırlanan mini listeyi inceleyebilirsiniz:

Sevgiliye

Yılbaşının en klasik hediyeleri parfüm ve saat. Eğer riske girmek istemiyorsanız, erkeğe saat, kadına parfüm hediye etme geleneğini sürdürebilirsiniz. :) Mücevherler veya ihtiyaca göre teknoloji ürünleri de gayet uygun hediyeler olabilir;

- Saat almak istiyorsanız: Erkekler için saat modelleri
- Mücevher almak istiyorsanız: Melis Gold Altın Taşlı Sonsuzluk Bileklik
- Tablet almak istiyorsanız: iPad Mini

Arkadaşa

Arkaşınıza hediye seçerken, onun sürekli almayı ertelediği, ihtiyacını fark etmediği ürünlere ya da herkesin ilgi gösterebileceği ürünlere yönelebilirsiniz;

- Müzik seven arkadaş için: iPhone Dock
- Playstation seven arkadaş için: PES 2014
- İlginçlikler insanı arkadaşınız için: Furby

Aileye

Aile bireylerinin daha çok neden mutlu olacağını tahmin etmek genellikle daha kolay oluyor. İhtiyaçlarını, neden hoşlandıklarını uzun zamandır gözlemlemiş olduğumuz için belki de;

- Babanız tamir işlerinden hoşlanıyorsa: Bosch Çantalı Darbeli Matkap
- Çocuğunuza güzel bir sürpriz: Hot Wheels Çılgın Dinazor
- Anneniz için: Nevinci İnci Set

Yılbaşına özel binlerce ürün arasından dilediğinizi seçmek ve alışverişe başlamak için Yılbaşı sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler!
Herşey Ayağına Gelsin

Bir boomads advertorial içeriğidir.

[ESKİ] Türkiye #efsanekare'sini Arıyor


Dijital dünyanın fenomen isimleri, sanat dünyasının efsane ismi
;Mehmet Turgut 

ve teknoloji dünyasının #sonefsane'si Sony Xperia Z1dijital dünyanın en kapsamlı fotoğraf yarışması için birarada!
Sosyal medya kullanıcıları; olmak istedikleri insanı, karakteri, kahramanı ve hayal dünyalarını çektikleri fotoğraflar ile anlatacaklar. Yıllardır devam eden rüyalar, sanal dünyada fotoğraflanacak ve gerçeğe dönüşmeleri için #efsanekare etiketi ile paylaşılacak.

Nasıl Katılırım?
Hayal ettiğiniz kimliği, kişiliği, gücü fotoğraflayarak Twitter ya da Instagram hesabınızdan 30 Kasım 2013 tarihine kadar #efsanekare hashtag’i ile paylaşın, Mehmet Turgut'un jüriliğinde, Sony‘nin en iyisi Xperia Z1’in de içinde olduğu muhteşem armağanların sahibi olma şansını yakalayın! #sonefsane siz olun!

TWITTER FENOMENLERİ SONY XPERIA Z1'LE HAYALLERİNE KAVUŞTU!

Twitter fenomenleri Herbkubilenadam, Mesutbahtiyar, Talkingmia, Evrimguvenc, Fayntenks, RayMalifalitiko ve Alperseri; Mehmet Turgut'un gözünden, Sony’nin ödüllü “G” Lensiyle birleştiren 20.7 MegaPikselli kameraya sahip Sony XperiaTM Z1 ile fotoğraflandı. Fotoğraf çekiminin fikri, dijital dünyanın efsanelerinin hayallerini gerçeğe dönüştürmek ve #efsanekare'ler ortaya çıkarmaktı.

Twitter fenomenlerinin birbirinden farklı karakterlere büründükleri çekimlerde, kimi zamanda yolculuk yapıp Einstein ile bir araya gelirken, kimi uzaydan atlayan Felix'e rakip oldu. Twitter'da tanışıp evlenen Mesut Bahtiyar ve Talking Mia ise su altında yapılan bir düğünün gelin ve damadı oldular. 
  


Error404 : File Not Found


Claire Dubosc tarafından hazırlanmış deneysel çalışma, youtube ve vimeo videolarından belirli
anahtar kelimeler aratılıp (Moonset, Sunrise, Walking, Breakfast) kronolojik olarak derlenmesinden oluşuyor.


Bunu Blogumda Paylaşabilirim. Hürriyet Benim.

Hürriyet; gündeme dair cesur bir projeyle karşımızda. TBWA\ISTANBUL'un hazırladığı proje kısa zamanda oldukça ses getirdi. Din, dil, ırk, cinsiyet ayırt etmeden bireysel özgürlükleri konu alan projenin amacı Türkiye'nin dört bir yanından insanların hürriyetlerini dile getirmeleri ve seslerini duyurmaları...

Bu proje katılımcıların kendi hürriyetlerini anlatmaları için tasarlandı, katılımcılar videolarını oluştururken ilham versin diye de bir film hazırlandı.

Hürriyet, herkesi kendi hürriyet cümlelerini yazmaya ve hürriyet şarkılarını yaratmaya davet etti. Kullanıcılar içinde kendi fotoğraflarının da olduğu hürriyet filmleri yaratabiliyor ve bu filmleri sosyal medyada dilediğince paylaşabiliyor. Ayrıca seçtikleri mesaj ve fotoğraflarından oluşan bannerı hurriyet.com.tr sayfalarında yayınlanıyor. Kısaca proje tamamıyle interaktif bir proje olarak kurgulandı. www.hurriyetbenim.com üzerinden ilham verici videoyu seyredebilir, kendi video ve bannerınızı yaratabilirsiniz.

"Hürriyet Benim" filmi, daha TV’ye çıkmadan viral olarak sosyal medyada gösterildi ve çok kısa sürede yayılarak; sosyal medyada konuşulmaya ve paylaşılmaya başlandı. Kullanıcıların katkılarıyla yapılan klipleri Twitter'dan #hürriyetbenim hashtag'iyle takip edebilirsiniz.

Ben de kendi videomu oluşturdum ve benim için hürriyetin ne demek olduğunu anlattım. İzlemek için;
http://hurriyetbenim.hurriyet.com.tr/video.aspx?k=KPRJ24QVZKZ

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Yaratıcı İş Fikirleri Bu Garajdan Çıkıyor!

Hürriyet Garage, yenilikçi iş fikri olan genç girişimci adaylarını, 21 Aralık tarihine kadar www.hurriyetgarage.com ‘a yaratıcı başvuruları ile bekliyor!


Hürriyet İK, üniversite öğrencilerinin yenilikçi iş fikirlerine ortak oluyor. En iyi fikrin Hürriyet tarafından destekleneceği Hürriyet Garage yarışmasına katılımlar başladı. Garage’a başvuru için; gençler yaratıcı iş projelerini maksimum 3 dakikalık videolar halinde sunuyor.

Hürriyet'in girişimci üniversiteli gençlere destek amacıyla gerçekleştirdiği yarışma, en iyi fikirlerin daima garajdan çıktığı fikrine dayanıyor. Yarışmada dereceye girenlerin projelerine Hürriyet'i ortak edebilecekleri gibi, Hürriyet bünyesinde çalışma şansları da bulunuyor. Üstelik girişimcilerin, yarışma süresince deneyimli ekiplerin yardımıyla bireysel gelişimlerini de sağlayabilecekleri bir eğitim alabilme şansları da mevcut.

Yarışmaya AÖF hariç tüm lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabiliyor. Yarışmaya başvuran ve seçilecek 10 ekibin içinde yer alan girişimciler, İstanbul dışında yapılacak ve toplam 5 gün sürecek Girişim Kampına katılıyor; ilk 2 gün girişimcilere gerekli bilgi ve donanıma ulaşmalarını sağlayacak yoğun bir eğitim, 3. gün değerlendirme komitesi üyeleriyle birebir görüşme imkanı sağlanan bireysel danışmanlık veriliyor. Kampın 4. günü ise ekiplerin kendi mentorlarıyla birlikte iş modeli hazırlanırken, 5. gün Yürütme Kurulu tarafından maksimum 15 dakika sürecek sunumlar gerçekleştiriliyor ve danışmanlık sürecine dahil olacak 3 ekip belirleniyor.

Danışmanlık sürecinde finale kalan ekiplerden iş modelini test etmeleri ve prototip oluşturmaları bekleniyor. Bu aşamaya kadar gelmeyi başaran ekipler, çekirdek sermaye kazanmış oluyorlar. Hürriyet bu süre boyunca genç girişimcilerin açık ofis alanı, ısıtma, soğutma, güvenlik, temizlik, telefon, faks, internet gibi ana ihtiyaçlarını karşılarken; diğer yandan da onlara koçluk desteği sağlıyor. Ekipler, haftada 1 gün Hürriyet Dünyası'na gelerek mentorlarıyla birebir çalışarak projelerini geliştiriyorlar.

Girişimciler, yoğun tempoda geçen 1 ayın sonunda geliştirdikleri iş modeli/prototipini, seçilecek üniversitede hem izleyicilere hem de yürütme kuruluna sunacaklar ve Yürütme Kurulu tarafından projeye ortak olma, Hürriyet Grubu bünyesinde istihdam yaratma, fikrin telif hakkını satın alma seçeneklerini göre ödüllendirilecekler.

Hayatını değiştirmek isteyen girişimciler için 21 Aralık 2013’e dek  www.hurriyetgarage.com üzerinden başvurular devam edecek.


Bir bumads advertorial içeriğidir.

Kale Kilit Virali


Bir sinema salonunda filmin başlamasına dakikalar kala gerçekleşen hırsızlık, olaydan habersiz kurbanlar tarafından fark edilir. Salonda bulunan kurbanlar dışındaki herkes bir gizli kamera şakasının oyuncusudur. Farklı tepkiler ve gergin anlarla ilerleyen şakanın sonunda kurbanları bir sürpriz bekler.

Webit Kongresi Küresel Devleri İstanbul'a Davet Ediyor

İlgi çekici açılışı, 200’den fazla dünya standartlarında birinci sınıf konuşmacısı ve 100’den fazla  ülkeden 8000’den fazla ziyaretçisi ile yükselen yıldız ve en çok katılım sağlanan küresel, dijital, teknolojik ve telekomünikasyon şirketi etkinliklerinden biri olarak WEBIT, Mobile World Kongresi ve  CES’in geleneksel hakimiyetini sonlandırmak üzere .



En büyük küresel şirketler, dijital, teknoloji ve telekomünikasyon uzmanları, girişimciler ve dünyanın dört bir köşesinden genç şirketler 6-7 Kasım’da şimdiye kadar yapılmış olan en büyük Webit Kongresi’nin beşincisi için İstanbul’da toplanıyor. Procter and Gamble, Unilever, Acer, Master Card,

Nokia ve diğerleri Webit Congress 2013’te dünyanın en yenilikçi dijital, teknoloji şirketleri,  yayıncılar ve ajanslarla buluşuyor   (www.WebitCongress.com).

200’den fazla konuşmacı, Webit’i dünyanın en değerli etkinliklerinden biri haline getiren  5 konferansla, dünya standartlarında birinci sınıf konferans gündemini yaratacaklar.

100’den fazla ülkeden gelen 8000’den fazla katılımcı Kongre için 6-7 Kasım’da İstanbul’da toplanıyor. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde bulunan Haliç Oditoryumu’nda düzenlenen ''Dijital Pazarlama ve Yenilik'' Konferansı (Webit Kongresi’nin bir parçası) 3000’den fazla delege ile belki de dünyanın dijital pazarlama alanındaki en büyük etkinliğidir. Mobil Pazarlama, Sosyal Medya, Yenilik, Reklam ve Programatik, İçerik yoluyla Taahhüt, Gizlilik ve Siber Güvenlik, bu 2 günlük konferansın konularından bazıları.

Kongre kapsamında, Dijital Pazarlama ve Yenilik Konferansı ile birlikte ''Metrix Konferansı''
gibi daha başka paralel yüksek düzey konferanslar da mevcut. Bu konferanslarda dünyanın çeşitli yerlerinden gelen CMO’lar, CTO’lar ve CIO’lar Büyük Veri, matematiksel analiz, ölçümler, reklamların etkinliği ve ticari istihbarat konularında tartışacaklar.

''eTicaret Konferansı'', çok yönlü kanallar, ticari satış stratejileri, dijital para, müşteri deneyimleri, satış analizleri, ödemeler ve kişiselleştirmeyi sorgulamak için dünyanın ve bölgenin önde gelen satıcılarını çözüm sağlayanlarla buluşturacak.

Sadece davetle girilebilen ''Telco Zirvesi'' CEO’lar, karar vericiler ve başlıca telekom sektörü aktörlerini Telco Industry, OTT, Smart&Connected Cities, mGovernance,

Digitization, Connected Cars & Cloud’un geleceğini tartışmak üzere bir araya getiriyor .

6-7 Kasım tarihlerini takvimlerinize ekleyin ve www.WebitCongress.com adresinden şimdi kayıt yaparak İstanbul’daki  5. Webit Kongresi’ne ziyaretinizi garantileyin. En büyük mevcut ve potansiyel müşterileriniz, partnerleriniz, medya ve dünyanın en yenilikçi şirketlerinin en üst düzey küresel ve yerel temsilcileri ile vakit geçirin.

Özel 1 pakette 2 sınırlı kupon teklifimizden yararlanmak için başvuruda bulunun ve Webit Kongresi biletinizi %50 indirimli olarak alın.

Webit Kongresi Hakkında

Webit Kongresi (www.WebitCongress.com), Dijital ve Teknoloji Sektörü, bilgi ve know-how’ın gelişimini desteklemek ve mümkün olan en iyi ticari bağlantı kurma etkinliğini yaratmak amacıyla, dijital, teknoloji ve telekomünikasyon sektörlerine yönelik küresel bir etkinliktir.

2008’de kurulan Kongre’deki delege sayısı 1500’den, 100’den fazla ülkeden gelen 8000 üst düzey delegeye kadar büyümüştür ve bu durum, eşsiz bir üst düzey bağlantı kurma, bilgi transferi fırsatları ve ticari fırsatlar sunmaktadır.

Kongre’nin 5.’si resmi olarak onaylanmış 300’den fazla medya organı, çok sayıda uluslararası sergici ve sponsora ev sahipliği yapacaktır.

Özel bir ''StartUp Village'', geleceğin dijital ve teknoloji alanındaki liderleri olan 21 genç şirket için alan sunmaktadır. Her sene saygın bir uluslar arası jüri en iylerin en iyilerini seçiyor.

2013’te bu seçim dünyanın dört bir yanından gelen 843 başvuru sahibi arasında yapılıyor.

Webit Kongresi; IAB Avrupa, EACA, EGTA, MMA, Arap ICT Örgütü, Afrika ICT Paktı, CMO Konseyi, Global StartUp Haftasonu gibi kuruluşların stratejik desteği ile düzenlenmektedir.

Kongre; IBM, Yandex, DGTLEco/Adobe, PayPal, Blackberry, Emarsys, Opera Software, TRUSTe, .ME, Crimton, Aramex, Akamai, Qualcomm, Httpool, ThinkDiital, SoftLayer ve daha birçokları gibi çok sayıda sergici ve sponsor tarafından desteklenmektedir.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Deniz'e Giren Ödüle Boğuluyor!

Gün içerisinde ihtiyaç duyabileceğimiz tüm bankacılık işlemlerini DenizBank’ın uygulamaları sayesinde gerçekleştirmek çok kolay! Üstelik işlemimizi kolayca halletmekle kalmıyor birbirinden güzel hediyeler de kazanma şansı elde ediyoruz.

DenizBank’ın fastPay, MobilDeniz ve Şubeniz Facebook’ta uygulamalarından herhangi birine kayıt olanlar arasında yapılacak çekiliş ile 1 kişi Fiat 500L Panaromic Edition 1.4 Fire 95 HP, 10 kişi iPad Mini, 10 kişi iPhone 5, 5 kişi Samsung Galaxy S4 kazanıyor. Üstelik gerçekleştirilen her işlem için ekstra çekiliş hakkı da elde ediyoruz. Uygulamaları indirmek ve kayıt olmak ise çok kolay! fastPay ve MobilDeniz uygulamalarını App Store, Google Play ve Windows Phone Store’lardan ücretsiz indirebilirsiniz. Şubeniz Facebook’ta uygulaması için de DenizBank Facebook sayfasındaki sekmeden kolayca kayıt olabiliyorsunuz.

Peki bu uygulamalar ne işe mi yarıyor?

fastPay:

Banka müşterisi olmasanız da dilediğiniz herkesin cep telefonuna, gece gündüz para gonderebildiğiniz bir mobil uygulama, üstelik para gönderdiğiniz kişinin DenizBank'ta hesabı olmasa bile parasını tüm DenizBank ATM'lerinden çekebiliyor ya da bir başkasına gönderebiliyor. (fastPay uygulamasını App Store, Google Play ve Windows Phone Store’lardan ücretsiz indirebilirsiniz.)

MobilDeniz:

MobilDeniz ile, DenizBank ürün ve hizmetlerine cep telefonunuzdan erişebilir, bankacılık işlemlerinizi her zaman ve her yerden gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamayı yükleyerek;

- Piyasa ekranlarını takip edebilir,
- Hisse senedi fiyatlarına ulaşabilir,
- Güncel döviz kurlarını izleyebilir,
- IBAN hesaplayabilir,
- DenizBank ürün ve hizmetlerinin fiyat ve oranlarını görebilir,
- Kredi ve mevduat hesaplaması yapabilir,
- Size en yakın DenizBank ATM ve şubelerini listeleyebilir, yol tarifi alabilir,
- Menü sıralarını önem tercihinize göre değiştirebilirsiniz. (MobilDeniz uygulamasını App Store, Google Play ve Windows Phone Store’lardan ücretsiz indirebilirsiniz.)

Şubeniz Facebook’ta:

Eğer bir Facebook hesabınız varsa işlemlerinizi artık Şubeniz Facebook’ta ile gerçekleştirebilirsiniz! Arkadaşınıza para gönderin, hesabı olmasa bile DenizBank ATM’sinden çeksin ya da başkasına göndersin. Uygulama üzerinden kredi kartı ve hesap bilgilerinizi görüntüleyin, ajandanızı düzenleyin. (Şubeniz Facebook'ta uygulamasına kayıt olmak için DenizBank'ın Facebook sayfasındaki sekmesinden kayıt olabilirsiniz.)

Boşuna dememişler hayat Deniz’de güzel diye!

Siz de bir an önce DenizBank’ın ayrıcalıklarla dolu dünyasına katılın ve fırsatları kaçırmayın derim!

Bir bumads advertorial içeriğidir.