[ESKİ] Türkiye #efsanekare'sini Arıyor


Dijital dünyanın fenomen isimleri, sanat dünyasının efsane ismi
;Mehmet Turgut 

ve teknoloji dünyasının #sonefsane'si Sony Xperia Z1dijital dünyanın en kapsamlı fotoğraf yarışması için birarada!
Sosyal medya kullanıcıları; olmak istedikleri insanı, karakteri, kahramanı ve hayal dünyalarını çektikleri fotoğraflar ile anlatacaklar. Yıllardır devam eden rüyalar, sanal dünyada fotoğraflanacak ve gerçeğe dönüşmeleri için #efsanekare etiketi ile paylaşılacak.

Nasıl Katılırım?
Hayal ettiğiniz kimliği, kişiliği, gücü fotoğraflayarak Twitter ya da Instagram hesabınızdan 30 Kasım 2013 tarihine kadar #efsanekare hashtag’i ile paylaşın, Mehmet Turgut'un jüriliğinde, Sony‘nin en iyisi Xperia Z1’in de içinde olduğu muhteşem armağanların sahibi olma şansını yakalayın! #sonefsane siz olun!

TWITTER FENOMENLERİ SONY XPERIA Z1'LE HAYALLERİNE KAVUŞTU!

Twitter fenomenleri Herbkubilenadam, Mesutbahtiyar, Talkingmia, Evrimguvenc, Fayntenks, RayMalifalitiko ve Alperseri; Mehmet Turgut'un gözünden, Sony’nin ödüllü “G” Lensiyle birleştiren 20.7 MegaPikselli kameraya sahip Sony XperiaTM Z1 ile fotoğraflandı. Fotoğraf çekiminin fikri, dijital dünyanın efsanelerinin hayallerini gerçeğe dönüştürmek ve #efsanekare'ler ortaya çıkarmaktı.

Twitter fenomenlerinin birbirinden farklı karakterlere büründükleri çekimlerde, kimi zamanda yolculuk yapıp Einstein ile bir araya gelirken, kimi uzaydan atlayan Felix'e rakip oldu. Twitter'da tanışıp evlenen Mesut Bahtiyar ve Talking Mia ise su altında yapılan bir düğünün gelin ve damadı oldular. 
  


Unknown

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

0 yorum:

Yorum Gönder